Aquesta tarda entra la Tardor, temps de canvi i de fredor, de retorn a la cova i de reflexió…

Desitjos de bona entrada d’estació i amb un potent exercici de connexió amb l’energia de Tardor:

tardor

Respira profundament, i centra l’atenció en el teu cos… Respira profundament vàries vegades mantenint l’atenció.

Inicia una respiració natural i posa l’atenció al teu cos físic, fixa’t si hi ha alguna tensió, algun bloqueig en algun lloc… no tingui

s pressa, observa cada part del teu cos.

Segueix respirant de forma natural i posa-hi atenció ara al teu cos mental. Observa els pensaments que t’envolten, els patrons de conducta, com reacciones davant els coneixements, què et dius a tu mateix/a constantment… Assegura’t si aquests pensaments i reaccions et beneficien.

Fes ara unes respiracions profundes i posa l’atenció al cos emocional. Quins sentiments floten al teu voltant, quines emocions t’ac

ompanyen, on estan ubicades, si tenen alguna relació amb els pensaments o els bloquejos físics…Comprova si cal que aquestes emocions segueixin amb tu.

Torna a respirar profundament vàries vegades i imagina o sent, que et converteixes en un gran arbre, un arbre antic, savi, arrelat a les profunditats de la Terra, en contacte amb l’aire, sincronitzat amb el Sol, amb les estrelles i la Lluna… visualitza les branques d’aquest arbre, frondoses, màgiques, com si volguessin abraçar… i observa o sent ara, que de les branques en broten diferents fulles, fulles

taronja i vermell Tardor, disposades a caure a la Terra i convertir-se en el teu propi aliment la propera Primavera. Imagina, o sent, com cada una de les fulles disposades a caure són cadascuna de les emocions que no et beneficien, cadascun dels pensaments que ja no és necessari que segueixin amb tu, cadascun dels bloquejos físics que t’impedeixen fluir….

Observa tantes fulles com coses ja no necessites. Tingues present que t’han servit durant un temps, han format part de tu, han estat tu, i que ara ja es disposen a abandonar-te, mentre tu et disposes a deixar-les caure, a deixar que es converteixin en el proveïment per a les noves fulles que brotaran.

I poc a poc deixa’t anar i comença a soltar fulla a fulla, amb gratitud i alegria pel servei que t’ha fet. Allibera’t del que ja no necessites fins que et sentis satisfet/a.

Bona Tardor!

2 comentarios
  • Ariadna
   Ariadna Dice:

   Moltes gràcies!
   Si sents que es resisteixen a caure algunes fulles deixa-les i repeteix l’exercici en un altre moment.
   Et desitjo que et vagi molt bé i que en treguis molt profit d’aquest treball de Tardor!
   Una abraçada!

   Responder

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario